Alegerea produselor

Navigand prin paginile : Produse, Lubrifinati, Promotii sau Lista Preturi puteti gasi produsele dorite.Odata ce ati gasit un produs pe care doriti sa il comandati , apasati pe butonul :

Introducerea produsului dorit in cosul de cumparaturi este validat de aparitia mesajului:

Cosul de cumparaturi

Pentru a vizualiza continutul cosului de cumparaturi , apasati pe butonul: , pozitionat in partea dreapta superioara a paginii , langa butoanele : Acasa si Contact .

Aici aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate .

Pentru actualizarea cantitatii unui produs folositi butoanele : , sau puteti renunta la unul sau toate produsele selectate, apasand pe butonul : .

Pentru a valida comanda apasati pe butonul :

.

Detalii livrare comanda

Ultimul pas pentru a trimite comanda la procesare consta in completarea datelor de identificare , pentru emiterea facturii . In cazul in care doriti sa primiti factura pe persoana fizica completati doar formularul : Date identificare persoana .

Pentru emiterea unei facturi Cumparatorul are obligatia sa furnizeze toate informatiile necesare conform cu legislatia in vigoare .

In cazul in care doriti sa primiti factura pe persoana juridica, completati pe langa formularul : Date identificare peroana , si formularul : Date identificare firma.

Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru emiterea facturii si nu se vor dezvalui unei terte parti sau nu se vor face publice (pe internet sau media).

Daca doriti sa adaugati observatii la comanda folositi formularul : Mesaj

In final folositi Codul de verificare , dupa care apasand pe butonul Trimite , comanda dumneavoastra va fi trimis pentru procesare .